maanantai 8. joulukuuta 2014

Arkiston joulukimara: saaristolaisleipä, vegesilli ja jääkellarinlohi

Kustavilainen saaristolaisleipä

Blogiarkistoni kätköistä kaivoin teille muutaman jouluisen reseptin, jotka maistuvat hyvältä myös tänä vuonna. Mahtavan mehukkaan kustavilaisen saaristolaisleivän reseptin löydät täältä. Härkäpavuista valmistettu vegesilli maistuu muillekin kuin kasvissyöjille ja sen reseptin löydät täältä. Kuusenhavuilla tuunatun jääkellarinlohen reseptiin pääset puolestaan tästä

Mukavia joulumenun suunnitteluhetkiä kaikille!


Vegesilli ja kuusenhavuilla tuunattu jääkellarinlohi

2 kommenttia:

Jonna / suolaa&hunajaa kirjoitti...

Pakko kysyä, mikä tekee saaristolaisleivästä kustavilaisen. Selailen täällä innolla saaristolaisleipäohjeita ja yritän päättää mikä on paras kokeiltavaksi :-)

Selina kirjoitti...

Nyt täytyy myöntää, etten yhtään tiedä, mikä erottaa kustavilaisen saaristolaisleivän jonkin toisen alueen saaristolaisleivästä. Antto Melasniemen reseptissä tätä tituleerattiin kustavilaiseksi... Joka tapauksessa suosittelen tätä, on erinomaista!