keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen jälkimainingeissa







Fiskarsin ruukin pienen suklaapuodin käsintehdyt praliinit ja suklatryffelit ovat ilahduttaneet minua kesäretkilläni. Ilokseni Nina ja Petri Sirénin luotsaama Petris Chocolate Room avasi vajaa vuosi sitten toisen myymälän Helsingin Museokadulle.

Pääsiäisen kunniaksi ostin puodista villivadelmalla päällystettyjä pieniä suklaatryffelimunia,  ontot yllätysmunat eivät houkuttele. Kinder-munat vetoavat huomattavasti paremmin seuraavaan sukupolveen. Pääsiäisseurueen pienimmätkin tosin suosivat  maun puolesta Sirénin pieniä ja täyteläisiä suklaamunia – Kindereissä taisi houkutella lähinnä suklaakuoren alta paljastuva yllätys. Ei ole pientenkään suut tuohesta!

Ja mikä parasta, näitä syö ilomielin vielä pääsiäisen jälkeenkin.  


Makuasioista viis, yllätysmunien etsiminen ja löytäminen on aina yhtä hauskaa.

Ei kommentteja: