maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pääsiäissunnuntain menu arkiston kätköistä





Pääsiäisen lähestyessä kaivelin jälleen arkistoani ja kasasin vanhoista resepteistäni mutkattoman makoisan pääsiäismenun. 

Tänä pääsiäisenä voisi alkuun tarjota paahdettua punajuurta vuohenjuuston, manteleiden & hunajavinaigretten kera. Pääsiäislampaan suhteen olen puristi, joten ehdotan pääruoaksi jälleen tätä perin perinteistä, kahvilla valeltua lampaanviulua, valkosipuliperunoiden ja minttupeston sekä vihreiden papujen kanssa tarjoiltuna. Jälkiruoan suhteen olen joustavampi, joten pashan sijaan ehdotan jälkkäriksi vaikkapa tätä tyrnihyytelön raikastamaa panna cottaa.

Resepteihin pääset alla olevan menun ruokalajien linkeistä. Makoisaa pääsiäistä!







Pääsiäismenu 2016







P.S. Pitkänäperjantaina meillä syödään aina kalaa. Olisiko tässä oivallinen pääsiäiskala?







Ei kommentteja: