Auringonsäteiden myötä mieleni alkoi heti tehdä jäätelöä ja meillä syötiinkin tänään jo aamiaisella tätä ihanaista mango-banaanijäätelöä...
Itselläni on aina jäisiä, paloiteltuja banaaneja sekä muita hedelmiä ja marjoja pakastimessa ja kookosmaitoa jääkaapissa, joten tällaiset nice cream -jädet valmistuvat hetkessä jäätelönhimon iskiessä: ei muuta kuin ainakset blenderiin ja surauttaen sileäksi. Sitten vain hyvisjäde kouraan ja ulos aurinkoon!
Mango -nice cream (kahdelle)
2 pakastettua banaania paloiteltuina
200 g pakastettuja mangon paloja
1 tlk jääkaapissa jäädytettyä kookosmaitoa, käytä tähän vain paksu kermainen osa
1/2 tl vaniljajauhetta
(halutessasi 1 rkl vaahterasiirappia tai muuta makeuttajaa)
Laita koosmaidon paksu kermainen osa (käytä loppu myöhemmin esim. smoothieen) ja muut ainekset blenderiin. Aja tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää halutessasi makeutusta. Jaa mango-banaanipehmis kulhoihin ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti