tag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post5465325491570589707..comments2024-01-13T19:51:13.134+02:00Comments on DILLIÄ JA PIPARJUURTA: Rapeaa possunkylkeä, uunijuureksia ja madeirakastikettaSelinahttp://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-66012193094031195122014-11-05T20:49:40.128+02:002014-11-05T20:49:40.128+02:00Lihasta tulee tällä tavalla suussasulavan pehmeää ...Lihasta tulee tällä tavalla suussasulavan pehmeää ja mureaa. Ymmärrän pelkosi rasvakasasta, mutta ei siitä kyllä sellaista tule. :) Teen joskus confitia myös kanankoivista, herkullista sekin.Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-24778174386951450302014-11-05T18:49:56.794+02:002014-11-05T18:49:56.794+02:00Olen tägännyt joskus confitin - sekä possusta että...Olen tägännyt joskus confitin - sekä possusta että ankasta - tekolistalle, mutta en ole vielä päässyt sinne asti. Osaatko sanoa, mitä tuo rasva tekee lihalle. Olen syönyt mahtavan herkullista confitia, mutta silti jotenkin pelkään, että saan aikaiseksi vain rasvaisen kasan.Jonna / suolaajahunajaahttp://www.suolaajahunajaa.comnoreply@blogger.com