tag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post4038489033389123749..comments2024-01-13T19:51:13.134+02:00Comments on DILLIÄ JA PIPARJUURTA: "Karamellipossu Farang"Selinahttp://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-29058364265598269832016-01-15T14:57:36.109+02:002016-01-15T14:57:36.109+02:00Hei Viv, karamellipossu on tosiaan herkkujen herkk...Hei Viv, karamellipossu on tosiaan herkkujen herkkua. Hyvä kuulla, että tämä onnistuu tarpeen tullen myös yhdessä päivässä, aina kun ei tosiaan muista ennakoida tai jaksa odottaa... :)Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-65965366261743302122016-01-15T09:18:18.338+02:002016-01-15T09:18:18.338+02:00Mies sai jouluna Tomi Björckin "Huippukokin k...Mies sai jouluna Tomi Björckin "Huippukokin kotiruokaa"-kirjan ja teimme sen ohjeella ensimmäistä kertaa karamellisoitua possua, kun loppiaisena oli koko päivä aikaa vartoa keittiössä. Googlettelu paljasti, että resepti on kuitenkin kiertänyt netissä jo vuosia! <br /><br />Emme malttaneet odottaa vaan valmistimme ruoan vain yhden päivän aikana, mutta siitä tuli silti todella hyvää, vaikka liha saikin seisoa jääkaapissa vain parisen tuntia. Karamellikastikkeen edessä olimme molemmat ihan sanattomia - emme olisi voineet kuvitellakaan, että siitä saisi kotioloissakin NIIN hyvää! Viivihttps://www.blogger.com/profile/01314782143475113294noreply@blogger.com