tag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post8706361576327875047..comments2024-01-13T19:51:13.134+02:00Comments on DILLIÄ JA PIPARJUURTA: Venäläinen poropataSelinahttp://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-47129681543949785922014-09-02T13:13:23.992+03:002014-09-02T13:13:23.992+03:00Siinäpä se, että ainakin meillä pakastimeen ostetu...Siinäpä se, että ainakin meillä pakastimeen ostetut lihat tuppaavat pyöriä siellä vähän liiankin pitkään. Käristysliha sulaa onneksi nopeasti, mutta paistin käyttäminen vaatii jo suunnitelmallisuutta. Tein ennen oikeastaan vain punaviinipohjaista poropataa, mutta tämä on tuonut repertuaariini kivaa vaihtelua. Ja lapset tykkäävät meillä enemmän tästä.Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-5106881562419034592014-09-01T21:07:20.288+03:002014-09-01T21:07:20.288+03:00Meilläkin on puolikas vasa pakastimessa. Juuri äid...Meilläkin on puolikas vasa pakastimessa. Juuri äidin kanssa eilen puhuimme, että meidän perheen perinteinen hirvipata voisi maistua hyvältä myös porosta. Se on hyvin samanoloinen pata kuin tämäkin. Poro on pyörinyt pakastimessa jo vähän turhan pitkään, tätä voisi haudutella lähiviikkoina.Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.comnoreply@blogger.com