tag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post6391128615887867098..comments2024-01-13T19:51:13.134+02:00Comments on DILLIÄ JA PIPARJUURTA: Uusi lempiruoka - vegaaninen mapo-tofu (V, GF)Selinahttp://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-56451307550987423102016-11-01T12:16:11.003+02:002016-11-01T12:16:11.003+02:00Itsenkin teksi mieli löytää uusia tapoja käyttää s...Itsenkin teksi mieli löytää uusia tapoja käyttää sichuaninpippuria, se on niin hyvä, mutta ei tosiaan helpoin mauste... Fermentoidut mustapavut ovat toinen lempparini ja hamstraan niitä kerralla aina isomman satsin, koska nekin ovat mielettömiä maustajia!Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-86928005913153285252016-11-01T12:12:39.647+02:002016-11-01T12:12:39.647+02:00(Maku)matkasi Kiinaan kuulostaa mahtavalta, Sofia!...(Maku)matkasi Kiinaan kuulostaa mahtavalta, Sofia! Kiinalainen keittiö on tosiaan todella monimuotoinen ja innostava, kunpa se näkyisi myös suomalaisessa ravintolatarjonnassa... Vuorikadun Dong Bei Hun kylmiä annoksia kannattaa käydä testaamassa, ne ovat kivan raikkaita.Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-80502901827300459452016-10-31T15:22:43.510+02:002016-10-31T15:22:43.510+02:00Apua mikä resepti! Rakastan sichuaninpippureita, m...Apua mikä resepti! Rakastan sichuaninpippureita, mutta harvoin saa niillä maustettua ruokaa, joka maistuisi hyvältä. Taitolaji! Mutta tämän reseptin nappaan matkaani ja suuntaan Vii Voaniin. Kiitos!Hanna / Hannan soppahttp://www.hannansoppa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-56593483172431306932016-10-30T23:14:37.445+02:002016-10-30T23:14:37.445+02:00Samoin koen. Kiinalainen keittiö kiehtoo ja on aih...Samoin koen. Kiinalainen keittiö kiehtoo ja on aiheuttanut minussa myös lievää riippuvuutta tiettyihin makuihin. <br />Vietin viime keväänä pidemmän aikaa Kiinassa työprojektin takia. Tuolloin koin ensimmäisen kerran ihan oikeasti tutustuvani kiinalaiseen keittiöön. Kun eihän täällä ravintoloissa saa oikein muuta kuin tylsää kantonilaista. Paitsi siinä Kulosaaren ravintolassa... Shanghaissa ja Anhuin maakunasssa maistoin ruokia, jotka yllättivät ja joita on tehnyt siitä asti mieli melkein viikottain.<br />Tämä sun ohje kuullosta aivan tolkuttoman hyvältä ja uskonpa, että pääsee meidän kotikeittiössä myös kokeiluun :)<br />Sofiahttps://www.blogger.com/profile/12521480800387312483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-30581219730841181182016-10-28T10:24:15.835+03:002016-10-28T10:24:15.835+03:00Miten hienoa, että Lornassa on noin oivallinen val...Miten hienoa, että Lornassa on noin oivallinen valikoima, moni kauppa voisi ottaa sieltä oppia... Toivottavasti ruoka maistuu yhtä hyvin sinulle kuin minulle! :)Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-65488512085139166992016-10-28T10:22:24.836+03:002016-10-28T10:22:24.836+03:00Antti, minäkään en ennen ollut tofun ylin ystävä, ...Antti, minäkään en ennen ollut tofun ylin ystävä, mutta kun sen maustaa kunnolla, saa siitäkin maukasta sapuskaa. Ja hyvä silkentofu on todella hyvää ihan sellaisenaan, soijan, inkiväärin ja purjosuikaleiden kera. Saan aina silloin tällöin kotitekoista silkeniä suoraan Japanista, Fuji-vuoren kupeesta ja se on suorananinen makuelämys se! <br /><br />Piipahdinkin siinä uudessa Aasia-kaupassa vähän aikaa sitten. Se on Vii Voania pidempään auki ja siksikin tervetullut lisä Hämeentien herkkukeskittymään. :)<br />Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-64123401353574116872016-10-28T09:43:06.461+03:002016-10-28T09:43:06.461+03:00Oijoi tuotahan on pakko kokeilla! Ja ilokseni huom...Oijoi tuotahan on pakko kokeilla! Ja ilokseni huomasin eilen ainesosia hakiessani, ettei tarvii edes lähteä kauas täältä Vantaan perukoilta etsiskelemään ainesosia! Lornan ruokakauppa tuossa Korson keskustassa myi lähes kaikkea tuossa reseptissä olleista erikoisemmista tarvikkeista ja vielä enemmän :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-64604247202464001192016-10-26T13:51:01.801+03:002016-10-26T13:51:01.801+03:00Mielenkiintoinen resepti! En ole tofun suurin ystä...Mielenkiintoinen resepti! En ole tofun suurin ystävä mutta tässä on jotain mikä herätti kiinnostuksen!<br />Ehkä olet huomannutkin mutta samassa korttelissa toisella puolella Vii Voania on uudehko aasialainen kauppa jossa on myös ollut hyvät valikoimat kaikkea jännää :) Nimeä en tietenkään muista...Antti | Kamera ja Kauhahttp://kamerajakauha.blogspot.fi/noreply@blogger.com