tag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post4395257367182915708..comments2024-01-13T19:51:13.134+02:00Comments on DILLIÄ JA PIPARJUURTA: Tervetuloa takaisin - korealainen bibimbap (GF)Selinahttp://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-31149524193923279532016-12-13T12:11:22.711+02:002016-12-13T12:11:22.711+02:00Minä olen aina tehnyt bibimbapin keitetystä riisis...Minä olen aina tehnyt bibimbapin keitetystä riisistä. Oletko, Nakkikastike, käynyt Korea Housessa Kruununhaassa? Sieltä saa täydellistä bibmbapia ja myös herkullista kimchia (mukaan). Teen usein itse kimchiä tällä reseptillä, http://dilliajapiparjuurta.blogspot.fi/2014/08/oi-kimchi-kimchi.html Välillä laitan sekaan myös lehtikaalia ja purjoa. Pari kertaa olen ostanut juhliin ison satsin kimchiä Hietsun hallista Fat Ramenista. Ensimmäisellä kerralla kimchi oli ensiluokkaista, mutta toisella kerralla selvästi vielä keskeneräistä.Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-29396712899391845312016-12-08T17:09:00.491+02:002016-12-08T17:09:00.491+02:00Ai että, kylläpä alkoikin tehdä mieli bibimbapia! ...Ai että, kylläpä alkoikin tehdä mieli bibimbapia! Oletko aina tehnyt sen ihan keitetyllä riisillä? Minusta olisi niin ihanaa saada riisikasan ulkopintaan paistunutta koostumusta niin kuin sellaisessa bibimbap-kulhossa valmistetussa riisissä on, mutta en ole saanut asiaa miellyttävällä tavalla ratkaistua (koska tämän hetken asuntoon kulhojen hankkiminen ei nyt ole vaihtoehto). Entä onko tietoa kunnollisen kimchin saatavuudesta Suomessa?Nakkikastikehttps://www.blogger.com/profile/03042326844646356479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-14629918575477562592016-12-08T14:49:40.056+02:002016-12-08T14:49:40.056+02:00Mallaspulla, gochujang on totisesti ihanaa! Ja bib...Mallaspulla, gochujang on totisesti ihanaa! Ja bibimbap myös, sellaista ihanaa kasvismättöä...Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-23291330697035344072016-12-08T14:48:40.692+02:002016-12-08T14:48:40.692+02:00Tiedän tuon metsästysrumban! Olen vajaan vuoden ai...Tiedän tuon metsästysrumban! Olen vajaan vuoden aikana syynännyt jokaisen vastaani tulleen purkin... En tiedä, miten tarkka olet gluteenittomuuden kanssa - purkissa ei ole ylivedetyn tähkän kuvaa, mutta ainesosaluettelossa ei ole vehnää, vain riisiä. Glukoosisiirappi (jota vainoan muista syistä yleensä) on kaiketi siis riisipohjaista, joskaan se ei keliakialiiton mukaan sisällä gluteenia muutenkaan. Minun täytyy kaivaa tuotemerkki kässiini, joten palaan vielä tähän, Pekka! Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-57023792011807512842016-12-07T21:34:56.555+02:002016-12-07T21:34:56.555+02:00Hurahdin gochujangiin vajaa vuosi sitten Hongkongi...Hurahdin gochujangiin vajaa vuosi sitten Hongkongissa ja siitä asti purkki on löytynyt kaapista. Gochujangilla marinoitu kimchipossu, mmmm :) Mutta ihme kyllä en ole vieläkään tätä pyttipannua tehnyt, joten nyt hommiin.Mallaspullahttp://mallaspulla.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5030204091752468223.post-12107768839543490352016-12-07T18:47:18.445+02:002016-12-07T18:47:18.445+02:00Olen etsinyt pidempään gluteenitonta Gochujang-tah...Olen etsinyt pidempään gluteenitonta Gochujang-tahnaa. Mikä oli tuotenimi, niin voisin tilata tuota jostain? Kiitos etukäteen. Pekka Anonymousnoreply@blogger.com